Skriv gärna till Rampfeber

teater@rampfeber.fi

 

Styrelsen för 2022-2023

Ordförande Stina Kankare  040-8460847
Sekreterare Kia Lundberg-Kankare  040-5125199
Kassör Sussi Lindström 050-3053066

 

Teaterprofil 2017

Överraskningar är trevliga. Och det var en glad överraskning för Kia Lundberg-Kankare när hon fick veta att hon får titeln årets amatörteaterprofil. Jobbet med amatörteater gör man ju för att det är så roligt och man njuter av det, men visst känns det underbart att arbetet med teatern också uppskattas. Det är en stor ära, tycker Kia. Under en festlig middag blev premieringen en oförglömlig kväll i Tammerfors.

 

Teaterprofil 2012

17-18.11.2012 blev ett oförglömligt veckoslut för Rampfebers ordförande Stina Kankare. Stina premierades till Finlands svenska ungdomsförbunds kvinnliga teaterprofil. Premieringen skedde under festmiddagen på restaurangbåten Svarte Rudolf i Åbo.

 

Rampfeber rf. är grundad 30 oktober 2011

Rampfeber är en teater för vuxna i Vanda. Den grundades av Kia, Stina, Karri och Satu. Vi har just inga proffs och ingen fyrk, men vi klarar oss ändå, för vi har gott humör och massor av goda ideér. Nu har Rampfeber firat födelsedag med bakelser och kaffe. Energin och entusiasmen är på topp och planerna för nästa säsong är i full gång.

 

Rampfebers logo

Efter en diskussion om maskens betydelse för teatern med Dan och ensemblen, beslöt vi oss för att inte visa publiken om vi har rampfeber. Därför har vi i vår logo den leende masken vänd mot publiken och rampfebern sitter bakom.

Teater Rampfeber - en medlem av NSU